+47 948 22 222 support@centpro.no

Vennligst vent...

ADOBE Acrobat - ALL - Windows - Swedish

Forsiden / Programvare / Adobe / ADOBE Acrobat - ALL - Windows - Swedish
Du må logge inn for å handle/se priser.
ADOBE Acrobat - ALL - Windows - Swedish - Renewal Upgrade Plan - 2Y - 1 USER - 1, 000, 000+ - 24 Months (65197218AA04A24)

ADOBE Acrobat - ALL - Windows - Swedish
Renewal Upgrade Plan - 2Y - 1 USER - 1, 000, 000+ - 24 Months

Varenr.:
65197218AA04A24
  • Product Family Acrobat
  • Product Type Renewal Upgrade Plan
  • Language Swedish
  • Operating System Windows
  • Duration 24 Months
  • Level Detail 1,000,000+
  • Users 1 USER
  • Points 140
Forventet på lager 27.02.2018
Beskrivelse

Rediger PDF-filer
Med Adobe® Acrobat® kan du gjøre små endringer i tekst og bilder direkte i PDF-filen uten å gå via originaldokumentet eller den opprinnelige grafikkfilen.

Eksporter fra PDF-filer
Bruk mindre tid på å skrive inn data fra PDF-filer på nytt. Konverter PDF-filer til redigerbare Microsoft Office-dokumenter. Og spar på skriftene, formateringen og kreftene.

Opprett PDF-filer
Du trenger ikke lenger bekymre deg for om filene du sender, vil se ut som de skal på skjermen til andre brukere. Lager du PDF-filer av dokumentene, kan alle få en riktig visning med gratisprogrammet Adobe Reader.

Opprett og analyser skjemaer
Bruk mindre tid på å lage skjemaer, taste inn data på nytt og rette feil. Distribuer skjemaer på nettet og hent inn svarene og analyser resultatene med én gang.

Sett sammen filer
Kommuniser tydelig med enkle PDF-vedlegg. Sett sammen flere filer til én oversiktlig PDF-fil som er lett å sende og søke i.

Forenkle gjennomgangs- og godkjenningsprosessen
Nå trenger du ikke lenger lete i papirer og gamle e-postmeldinger. Med Acrobat kan du automatisere gjennomgangs- og godkjenningssyklusen. Flere korrekturlesere kan se og bygge videre på hverandres kommentarer, slik at det blir lettere å nå leveringsfristen.

Beskytt PDF-filer
Med Acrobat XI blir det enkelt å beskytte arbeidet, uansett hvilket program du bruker.

Opprett PDF-filer i henhold til standarder
Når du skal opprette dokumenter i henhold til en bestemt standard, kan du ikke tillate deg å hoppe over ett eneste trinn. Med Acrobat XI kan alle i bedriften få hjelp til å holde seg til riktig fremgangsmåte hver gang. Det er enklere enn du kanskje tror.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.

© 2018 CentPro AS • Tlf: +47 948 22 222support@centpro.no • Orgnr.: 989379178